Onze groep 

 

 

Wij zijn een Scoutinggroep die al sinds 1971 gevestigd is in Bathmen. Elke week staan onze gekwalificeerde vrijwilligers van de groep klaar voor alle kinderen die bij ons het Scoutingspel willen spelen. Onze Scoutinggroep biedt kinderen en jongeren een plezierige vrijetijdsbesteding.

Samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en de leefomgeving, zelfredzaamheid en ontplooiing zijn hierbij centrale thema’s. Naast de speltakleiding, die wekelijks de programma’s verzorgt, zijn ook de bestuursleden en ouders actief bezig om onze leden een geweldige Scoutingervaring te bezorgen. Onze Scoutinggroep is aangesloten bij de overkoepelende, landelijke organisatie Scouting Nederland, de grootste jeugdorganisatie van Nederland.

 

Scouting groep "James Lovell" in Bathmen is een moderne groep die weet wat kinderen en jongeren bezighoudt.

 De tijd van voetballen en verstoppertje is gelukkig nog niet helemaal voorbij, maar er zijn veel meer en veel leukere dingen te bedenken voor kinderen en jongeren van deze tijd.

Scouting heeft momenteel 125.000 leden in Nederland, verdeeld over 1350 groepen.

Wereldwijd telt scouting 32 miljoen leden.

 Scouting is eigenlijk meer dan een vrijetijdsbesteding. Voor sommigen is het een manier om zich te ontspannen. Voor anderen is het een manier van inspannen. Het maakt eigenlijk niet uit, want Scouting bij James Lovell is elke week weer een week om niet te vergeten. Dat geldt voor alle speltakken - Bevers, Welpen, Scouts, Explorers en Roverscouts.

 Kom snel eens een keertje langs en geniet mee!